Informatie

Deze 2/1 kapwoningen met speels metselwerk zijn standaard al bijzonder groot met een afmeting van de begane grond van ca. 11,8 bij 6,6 meter. De woningen hebben een fijne achtertuin, beschikken standaard over een vrijstaande garage en een privé parkeerplaats.

Indeling:

entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft de keuken aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande tuindeuren) aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

Bouwnummers

Bnr. Status Prijs Woonopp. Inhoud Kavelopp.
132Gereserveerd€ 426700,-156 m²658 m³302 m²
133Gereserveerd€ 432900,-156 m²658 m³319 m²
Situatie

Brochure  (6.73 MB)

Inschrijfformulier

Prijslijst


Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!