Informatie

Deze 2/1 kapwoningen met een robuuste jaren '30 architectuur zijn standaard al bijzonder groot met een afmeting van de begane grond van ca.  11,6 bij 6,6 (Kamille) of 11,8 bij 6 meter (Weegbree).  De woningen hebben een fraaie, zuidelijke achtertuin, beschikken standaard over een (aangebouwde) garage en een eigen parkeerplaats. Het type Kamille heeft een grote erker aan de zijkant van de woning.

Indeling:

entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft de keuken aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande tuindeuren) aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

Bouwnummers

Bnr.StatusPrijsKaveloppInhoudWoonopp.TuinStraat
35Gereserveerd€ 428.400272 m²665 m³161 m²OostReijersgroet
36Gereserveerd€ 448.700317 m²596 m³140 m²OostReijersgroet
Alle prijzen zijn VON (Vrij Op Naam)
Situatie

Brochure  (4.52 MB)

Prijslijst


Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!