Informatie

Deze 2/1 kapwoning met een robuuste jaren '30 architectuur is standaard al bijzonder groot met een afmeting van de begane grond van ca.10,6 bij 6 meter.  De woning heeft een fraaie, zuidwestelijke achtertuin, beschikt standaard over een aangebouwde garage en een eigen privé parkeerplaats.  Door toepassing van een veelvoud aan ramen heeft de woning een lichte keuken.

Indeling:
entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft de keuken aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande tuindeuren) aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is.

Bouwnummer 29 zal uitgevoerd worden met een woonkameruitbreiding van 2 meter en een buitenkraan aan de achterzijde van de woning. De meerprijs hiervoor bedraagt € 20.625,- incl. BTW. Deze meerprijs is NIET opgenomen in de hieronder genoemde koop-/aanneemsom. Overige meerwerkopties kunnen eventueel gerealiseerd worden na overleg met de aannemer.
De woningen van het type Akelei in deze fase zijn verkocht.

 

 

 

Bouwnummers

Bnr. Status Prijs Woonopp. Inhoud Kavelopp.
29Beschikbaar€ 364100,-140 m²597 m³218 m²
Situatie

Brochure  (0 bytes)

Inschrijfformulier


Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!